diumenge, 23 d’abril del 2017

Comunicat 5. Sant Jordi 2017 #ningudormintalcarrer

El mes de novembre de 2015 un grup de persones i col·lectius ens vam constituir com a Ateneu Popular de Sant Joan Despí amb la voluntat de buscar un espai físic, autogestionat i independent de l'Administració Pública que ens permeti intercanviar experiències i coneixements. Un espai de trobada lúdic obert a totes les possibilitats que se'ns acudeixin, un espai per al pensament i l'acció crítics, un espai que aglutini la gent que ja està fent feina i no té on desenvolupar-la i els que busquen un local per iniciar el seu projecte. En definitiva, per fer xarxa, trobar-nos i construir teixit social.
Tenim un local al Passeig del Canal, núm. 35, al barri centre. Podeu apropar-vos-hi i fer-lo servir, proposar activitats, aportar idees. Oferim el nostre suport i el nostre local a tots aquells col·lectius i persones que vulguin desenvolupar la seva activitat de forma lliure i responsable. Veniu els dimarts (19-21 h) al local, o poseu-vos en contacte amb nosaltres. Podreu participar de les nostres activitats i, si voleu, fer-vos-en sòcies.
Avui, per Sant Jordi, us proposem dues col·laboracions. Compreu una rosa solidària de la Fundació Arrels per a la campanya #ningudormintalcarrer i feu-nos donació, si voleu, d’un llibre per a la biblioteca popular de l’Ateneu que tot just ara estem iniciant.
Benvolgudes, fem de l’Ateneu un espai de llibertat. Visca LA PAPARRA!