divendres, 9 de desembre del 2016

Comunicat 2. Un pas endavant ... un compromís ferm

El mes de novembre de 2015 un grup de persones i col·lectius ens vam constituir com a Ateneu Popular de Sant Joan Despí amb la voluntat de buscar un espai físic, autogestionat i independent de l'Administració Pública que ens permeti intercanviar experiències i coneixements.

ARA HA ARRIBAT AQUEST MOMENT ! Estem a un pas de llogar el primer local del nostre Ateneu!

Totes coneixeu sobrerament les dificultats que diversos grups de Sant Joan Despí han tingut històricament per consolidar-se en un local propi i autogestionat. La iniciativa, doncs, que portem entre mans és important per a moltes persones que creuen en la necessitat d’espais de debat, de reflexió i d’activitats lliures, en el poble, des de fa molt de temps. Creiem que l’actual coincidència d’individus de diferents perfils, edats i formacions fa d’aquest moment una oportunitat única que no podem deixar passar.

CAL QUE ARA TOTES ENS CONCENTREM EN SER PRESENTS AQUESTES PROPERES SETMANES DELS MESOS DE DESEMBRE DE 2016 I DE GENER DE 2017 !

Seguiu les convocatòries, ajusteu les vostres agendes i acudiu a les assemblees i a les jornades. Cal fer les inscripcions i les aportacions econòmiques necessàries per donar força real a l’engegada del local. Cal, ara més que mai, cercar noves sòcies i col·laboradores que encara no s’hagin apuntat a cap de les llistes. Sabem que molts no heu pogut assistir a les assemblees d’aquest any de treballs. No passa res. Si ara, però, no assistiu a aquests moments de l’empenta definitiva, la desconfiança pot atemorir el grup i no tenir el quòrum necessari perquè els individus i els col·lectius puguin donar vida a l’Ateneu.

TREBALLEM PLEGATS ARA, VENIU A LES PROPERES CONVOCATÒRIES I FEU LA VOSTRA INSCRIPCIÓ, JA !