dilluns, 1 d’abril del 2019

Participa als mercats de segona ma!


En aquests temps on hem passat de produir béns per satisfer les nostres necessitats a crear necessitats per poder incrementar el consum. Les coses estan sotmeses a un canvi continu o perquè costa reparar-les o perquè el seu disseny les deixa antiquades ràpidament. El resultat és que no esgotem la vida útil dels objectes i els acumulem a casa en una aparent abundància. Les golfes i els armaris en són plenes d’aquestes “coses”.

Però recordeu que totes aquestes “coses” estan fetes amb recursos naturals i tenir-les a les golfes no fan cap profit. Siguem més responsables a l’hora de consumir i donem-lis una segona vida.

Fes-me un favor, ves a aquell armari on tens acumulada totes aquelles andròmines que un dia vares comprar i no les has fet servir més que un cop... o dos i porta’ls a La Paparra. Nosaltres els exposarem a les festes de primavera de l’AVV de l’Eixample i de l'AVV el PI i els buscarem qui els vulgui donar una segona vida,
#Buidalesgolfes
#Buidalarmari

La Paparra romandrà oberta els següents dies per poder rebre els teus objectes i acordar quin preu els hi vols donar:
  • Els dimarts de 17 a 20
  • Els divendres de 21 a 23 h.
  • Dimecres 3 d’abril de 11 a 13 h.
El 14 i el 28 d'abril serem a les Festes de Primavera participant de l'espai amb els teus objectes i buscant una personeta que els hi vulgui donar una segona vida. Un cop passades les festes et convidem a tornar a passar per La Paparra per recuperar-les o donar-te allò que hem aconseguit per a tu.