dijous, 18 d’abril del 2019

La Paparra dona Hamor

I per Sant Jordi què fem a La Paparra?, molta gent ens ha demanat això, i davant la pregunta la veritat... és que ens fa molta mandra l'amor romàntic que porta associat aquest dia. Rols de gènere, relacions de poder, invisibilització LGTBI, herois valents i princeses bledes... buff quina mandra, ja ho hem dit no?

I a La Paparra les sòcies volem donar Hamor, sí amb "H" d'habitar i cohabitar construint des dels afectes, volem donar Hamor a altres col·lectius que participin d'aquesta manera de fer des de la cooperació, la diversitat, des de les coses petites que creen coses grans. Volem donar Hamor a qui conviu, arrela i participa amb petites llavoretes que cimenten poble i ciutadania.

I hem trobat que Cerveses Cornèlia pot ser un bon començament. Que millor que una cooperativa que fa una beguda espirituosa per compartir bons moments, des de la ciutat propera de Cornellà i de manera artesana? Sortim de les típiques cerveses industrials i entrem en els meravellosos sabers de les cerveses artesanes.

Aquest divendres 26 d'abril a les 21 h. al local, La Paparra i Cornèlia es donen Hamor i comparteixen un tast de 6 birres per conèixer tots els secrets del llúpol.

Preu sòcies 5€.
Preu no sòcies 8€